Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شیرازی قائم مقام معاونت مهندسی شرکت پارس خودرو ضمن اشاره به افزایش ظرفیت خط بدنه X۲۰۰ در این شرکت گفت: با توجه به خروج پلتفرم X۱۰۰ از خط تولید در پارس خودرو از خرداد ماه سال گذشته برنامه ریزی‌ها در گروه خودروسازی سایپا برای جایگزینی پلتفرم جدید در این شرکت آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: بعد از تصمیم نهایی به همت متخصصان گروه خودروسازی سایپا و شرکت پارس خودرو در حدود ۹ ماه، طراحی، نصب و راه اندازی خط بدنه به طول انجامید و ساخت این خط با استفاده از پتانسیل‌های سخت افزاری داخل گروه سایپا صورت گرفت.

شیرازی اضافه کرد: در راه اندازی این خط همه جیک، فیکسچرها، گان‌های جوشکاری و دیگر متعلقات موجود در گروه سایپا طراحی، تولید و یا بازسازی شده‌اند که صرفه جویی اقتصادی زیادی در ارزبری به همراه داشت.

او همچنین ضمن اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای راه اندازی این خط جدید بدنه در سایت شمالی پارس خودرو گفت: از بهمن ماه سال ۹۸ با ورود ماشین آلات به سایت شمالی آماده سازی زیرساخت‌های تولید بدنه خانواده X۲۰۰ آغاز شد و با وجود این که شیوع ویروس کرونا کار‌ها را کمی کند کرده بود، اما با این حال در تمام طول نوروز فعالیت‌ها ادامه یافت و در نهایت در ابتدای خرداد ماه ۹۹ توانستیم بدنه‌های تولید آزمایشی را در خط راه اندازی کنیم.

قائم مقام معاونت مهندسی شرکت پارس خودرو تصریح کرد: این خط از ابتدا نیز طوری طراحی شد که امکان افزایش ظرفیت تولید در آن در یک بازه کوتاه زمانی میسر شود و در حال حاضر نیز بدنه خودرو‌های کوییک و ساینا در آن تولید می‌شوند.

شیرازی تصریح کرد: در این خط تعداد ۲۵۰ نفر از همکاران در هر شیفت مشغول به کار هستند. ضمن این که این خط در مساحتی به اندازه ۷ هزار متر مربع احداث شده است که در آن ۸۲ ایستگاه، ۲۱۵ گان جوش و ۶ ربات به کارگیری شده است.

او در پایان گفت: در روز‌های گذشته از رکورد تولید ۴۶۲ بدنه کوییک آن هم فقط در سایت شمالی شرکت پارس خودرو عبور کرده‌ایم و این افزایش تولید را با وجود تحریم‌ها در سال جهش تولید برای گروه خودروسازی سایپا و شرکت پارس خودرو محقق کنیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: شرکت پارس خودرو راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۸۱۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها

علی باستین روز یکشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: امروز تفاهم نامه ۵ جانبه بین استانداری بوشهر، استانداری سمنان، پارک علم و فناوری خلیج فارس، پارک علم و فناوری سمنان و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس منعقد شد که در زمینه تامین قطعات و تجهیزات صنایع پارس جنوبی همکاری شود.

وی افزود: ۵۰ درصد پتروشیمی‌های کشور در عسلویه قرار دارد و تامین قطعات و تجهیزات این صنایع، موجبات جلوگیری از خروج ارز از کشور شده و در ایجاد اشتغال پایدار نیز موثر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: در سالی که به نام سال " جهش تولید با مشارکت مردم" نامگذاری شده، استفاده از ظرفیت جوانان کشور در تولید به ویژه جوانانی که در شرکت‌های دانش بنیان عضو هستند، امری ارزشمند در تحقق عملی شعار سال است.

باستین در تشریح جزییات تفاهم نامه ۵ جانبه تصریح کرد: در این تفاهم نامه، مقرر شده که نسبت به راه اندازی و استقرار مرکز طراحی و تامین قطعات و تجهیزات مورد نیاز این صنعت در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی اقدام کنیم.

وی اضافه کرد: راه اندازی مرکز مهندسی معکوس تامین قطعات و تجهیزات صنعت نفت و گاز و پتروشیمی از مفاد این تفاهم نامه است.

معاون امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: این مهم ضمن اینکه از خروج ارز جلوگیری می‌کند، پشتیبانی و خدمات پس از فروش نیز خواهد داشت.

باستین از مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خواست در کمترین زمان ممکن نسبت به اختصاص فضای فیزیکی مورد نیاز شرکت‌های دانش بنیان ۲ استان بوشهر و سمنان اهتمام ورزد.

وی با بیان اینکه هر وقت به جوانان اعتماد کرده‌ایم، نتایج خوبی گرفته‌ایم افزود: امیدوارم در سال جاری بتوانیم از ظرفیت جوانان ۲ استان در توسعه صنعت بهره ببریم.

باستین ابراز داشت: دکتر صادقی معاون اقتصادی استاندار سمنان، پای کار است و با همکاری دو استان، شاهد رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • تصمیم‌گیری درخصوص عرضه پژوپارس در شورای رقابت
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • رنگ بدنه خودرو با روش غوطه وری در استخر (فیلم)
  • پس از ۳ ماه حاشیه؛ پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • پای پژو پارس به شورای رقابت کشیده شد
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • جدی: حق تولید و سهامداران در اصلاح قیمت پژوپارس رعایت شود