Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور گفت: گروه خودروسازی سایپا در سال های اخیر در زمینه طراحی و تولید خودرو پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است و همچنین تلاش کرده محصولاتی بر اساس ذائقه و سلیقه مردم تولید کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سایپانیوز، بابک دین پرست در حاشیه بازدید از گروه خودروسازی سایپا و روندی که این مجموعه در طراحی و تولید محصولات جدید طی می کند، گفت: اقدامات متعدد و شایسته‌‌ای در مجموعه سایپا انجام می شود که مردم از بخش قابل توجهی از آن اطلاع ندارند، بدین جهت ضرورت دارد که توانمندی های گروه خودروسازی سایپا اطلاع رسانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نگاه ها به خودروسازی سایپا این است که این مجموعه تنها تولیدکننده خودروی پراید بوده است اما اگر فعالیت هایی که در مرکز تحقیقات سایپا انجام می شود در سطح وسیع اعلام شود، مردم و به خصوص منتقدان صنعت خودرو داخلی متوجه می شوند که این بخش طی سال های اخیر پیشرفت های چشمگیری داشته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور افزود: صنعت خودرو سال های متمادی است که تخطئه شده و این گونه تصویرسازی شده که تولید خودرو در ایران با پیشرفتی همراه نبوده است اما طراحی و تولید خودروهای جدید گویای آن است که صنعت خودروی کشورمان به سمت پیشرفت در حال حرکت است.

وی تاکید کرد: خودروهای جدیدی که گروه خودروسازی سایپا طراحی و تولید کرده است، نوید دهنده اتفاق های خوب است و از همه مهم تر اینکه خودروهای جدید که سال آینده وارد بازار خواهد شد با همت و تلاش مهندسان داخلی به نتیجه رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: فعالان صنعت خودرو باید تمام تلاش خود را برای جلوگیری از قضاوت های غیرعادلانه انجام دهند؛ وقتی صنعت خودرو در صدر لیست تحریم های ظالمانه قرار می گیرد بدان معنا است که دشمن اشتغال و صنعت مهم کشور را هدف قرار گرفته است چرا که اطمینان دارد صنعت خودرو در مسیر پیشرفت قرار گرفته است.

دین پرست اظهارداشت: صنعت خودرو با وجود تحریم های سخت زمین گیر نشد و برعکس پیش‌بینی ها پیشرفت های قابل توجهی داشته است و به نظر می رسد، سال آینده صنعت خودرو و به خصوص سایپا جهش تولید داشته باشند.

وی با بیان اینکه صنعت خودرو با وجود تحریم و شیوع ویروس کرونا توانست مواد اولیه و قطعات مورد نیاز خودرو را تامین کند و به سمت کاهش معوقات خود حرکت کند، تصریح کرد: با ورود محصولات جدید سایپا به بازار که در آن ذائقه و سلیقه مردم به خوبی دیده شده است، شاهد تحولات اساسی در بازار و  صنعت خودرو خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور افزود: صنعت خودرو یکی از پیشران های اقتصادی کشور است و حداقل ۶۰ صنعت در این حوزه استراتژیک فعال است بدین جهت تمام بخش ها برای کمک به اقتصاد و معیشت مردم باید به این صنعت کمک کنند.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: دین پرست معاون وزیر کشور بابک دین پرست دین پرست گروه خودروسازی سایپا طراحی و تولید صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۹۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود

استاندار گیلان با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است گفت: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند، اگر توانایی اداره آن را ندارند کارخانه را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحو پرداخت شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا گیلان، اسدالله عباسی امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در جلسه با اعضای سازمان چای کشور، هیئت مدیره سندیکای کارخانجات چای و چای‌کاران با بیان اینکه توجه به صنعت چای و چای‌کاران منجر به رشد گیلان در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی می‌شود، اظهار کرد: چای یکی از راهبردی‌ترین محصولات کشاورزی در گیلان است و در چند سال اخیر چای‌کاران در دریافت مطالبات خود با مشکلاتی مواجه بودند اما امسال تمامی حق‌الزحمه دولت به چای‌کاران پرداخت شد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

وی با بیان اینکه واردات چای سنواتی به بازار مصرف ممنوع است، افزود: چای سنواتی فقط برای کمپوست است و اجازه نمی‌دهم این چای وارد بازار مصرف شود بنابراین اگر فردی چای سنواتی را وارد بازار کند از طریق مراجع قضائی با آن فرد برخورد می‌کنیم.

استاندار گیلان با تاکید بر بازگشایی به موقع کارخانجات چای خاطرنشان کرد: کارخانجات چای حق تعطیلی کارخانه خود را ندارند و باید به موقع آن را بازگشایی کنند و اگر توانایی اداره آن را ندارند آن را اجاره دهند زیرا مطالبات چایکار باید به هر نحوی شده پرداخت شود.

عباسی با بیان اینکه کارخانه ۱۴ معصوم یک ظرفیت در خرید تضمینی برگ سبز چای است، تصریح کرد: این کارخانه یک ظرفیت بالقوه است که باید هرچه سریع‌تر تعیین تکلیف شود و اگر توانایی اداره آن وجود ندارد، خلع ید شود

وی با تاکید بر لزوم توجه به تحقق شعار سال در حوزه کشاورزی در کشور، افزود: تولید با همکاری مردم برای دولت سیزدهم مهم است، زیرا تحقق شعار سال یعنی (جهش تولید با مشارکت مردم) از اهداف دولت در کشور و به ویژه در استان‌های با ظرفیت کشاورزی و صنعتی است.

استاندار گیلان با بیان اینکه در دو و نیم سال گذشته دولت در تلاش برای افزایش تولید بوده و از تولید کنندگان حمایت کرده است، گفت: توجه به تولید، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم بوده و در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده که نمونه بارز آن افزایش ۳۰ درصدی قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای است.

عباسی با بیان اینکه بین زنجیره تولید و مصرف در حوزه کشاورزی باید توازن ایجاد شود، اضافه کرد: در حوزه کشاورزی از باغ، مزرعه و بازار باید توازن ایجاد شود، از این رو برای تحقق این امر باید به همه جوانب نگاه کرد و با همفکری، وحدت و همدلی مشکلات را برطرف و توازن را ایجاد کرد.

استاندار گیلان یکی از مشکلات حوزه کشاورزی را توزیع خارج از چارچوب محصولات در بازار دانست و تاکید کرد: باید در حوزه چای، بادام، برنج و زیتون برند سازی و توزیع مناسب انجام شود زیرا در این صورت فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای موظف به خرید محصولات کشاورزی داخلی و در نهایت فروش آن هستند.

عباسی با اشاره به اقدامات مؤثر دولت سیزدهم در تأمین نیازهای کشاورزی گیلان از جمله تأمین کودهای شیمیایی تصریح کرد: برای تأمین نیازهای کشاورزان باید تمامی اقدامات لازم انجام شود و جهاد کشاورزی در این خصوص به طور مداوم باید نظارت کافی داشته باشد.

وی با بیان اینکه چای گیلان را باید به اوج شکوفایی در تولید و عرضه برسانیم، گفت: باید جلسه‌ای میان بانک‌ها برگزار و در آن جلسه میزان تسهیلات اعطا شده به چای‌کاران و کارخانجات چای مشخص شود زیرا کارخانجات برای پرداخت مطالبات خود باید چای را به فروش برسانند.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم توجه به پرداخت کامل مطالبات چای‌کاران افزود: با افرادی که در پرداخت مطالبات چای‌کاران قصور کردند برخورد قضائی شده و هیچ عُذری در این خصوص پذیرفته نیست.

عباسی با بیان اینکه در سال گذشته مطابق با نیاز کشور ۴۲ هزار تن چای وارد کشور شده است، افزود: ابتدا باید میزان چای انباشت در کارخانجات و میزان تولید چای در کشور مشخص شده و بعد از نیاز کشور، چای را وارد کنیم.

کد خبر 748456

دیگر خبرها

  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف